Indlæg

Lørdag d 26 nov. Holdt vi vores årlige juletravetur.

Vi startet i klubhuset kl .9.30 til en lille en til halsen,også gik turen med hunde rundt om studenter søen😊

Da alle var tilbage havde Dorte lavet en lille konkurrence (lad os bare sige vores hunde er ikke ølhunde)😁

Joan(Finns kone. Dorthe,Michael og jeg havde varmet gløgg og æbleskive og så stod den på Banko.Dorthe havde fået rigtig mange gaver samlet sammen og tak for det😁

Vi fik næsten alle lidt med hjem og nogen mere end andre Torben er super god til banko så ham tager jeg med næste år også😁

Tak for et super hyggelig arrangement

Ja så kom dagen hvor vi skulle ud og prøve kræfter i en officiel konkurrence, hvor turen gik til Kalundborg. Vi fik udleveret start nr og hvad vi ellers skulle have, og til min store skræk skulle vi selvfølgelig starte i skoven, hvilket altid er en spændende øvelse.  

Nå, vi fik fundet skoven og gik i gang med runderingen og tu Hej hvor det gik men hvor blev min hund af?! Fik hurtigt vendt ham og sendt ham videre i stykket. Herefter forsvandt han op over en bakke top. 😳 åh nej. skal man vende ham eller hvad nu? Ro på tænkte jeg. Husk nu hvad Ulf havde sagt, kan du ikke se din hund så lad den arbejde! Så sandelig om ikke der kom en halsgivning ude i terrænet. En siddende fig, afsted videre med runderingen. Nu skal vi have fundet den døde genstand. Vi fik runderet skoven fint igennem og fandt den døde og der kom nogle vov fra hunden, desværre valgte han så lige at gå hundefører i møde, hvilket kostede 5 point. Nå videre hjem og lave lydigheds øvelserne.  

Det gik såden set meget godt! De skarpe dommere fandt dog et par skævsidninger, men vi har stadig chance for en hel oprykning.  

Ud til spormarken, start med gerningsstedet. Det blev ryddet. Nu manglede vi kun sporet. Han gik et rigtigt pænt spor, en markering på første genstand puha nu mangler vi kun sidste genstand så skulle den være hjemme, men så nemt skulle det ikke lige være, han går over den 😂😂 

Vi ender på 165 point og en halv oprykning. Så alt i alt er jeg egentlig godt tilfreds,der blevet lavet 2 hele oprykninger og 2 halve ud 10 hunde på dagen mvh Brian og lille pedro.

Der blev lørdag den 25 april 2015, afholdt opryknings konkurrence i kriminalklassen, i Slagelse politihundeforening. Der var 7 hundeførere der stillede til start, og da dagen var omme, var resultaterne som følger.


Vibeke Wulff fra Næstved, med Disagers Nike, blev nr 7 med 168,1 point

Kiss Vognsvend fra Nykøbing Falster, med Pri-Wat Duke, blev nr 6 med 173,4 point

Kenny Andersen fra Østsjælland, med Trold Mason, blev nr 5 med   

Gorm Andersen fra Nykøbing Falster, med Møllers Tøsen, blev nr 4 med 186,7 point

Rene Kjeld Hansen fra Holbæk, med Søholms Falco, blev nr 3 med 201,1 point, og en halv oprykning.

Lisa Poppelvig fra Slagelse, med Ascomannis Palla, blev nr 2 med 203,6 point, og en halv oprykning.

Lisbeth Trolle Dahl fra Næstved, med Disagers Lexi, blev nr 1 med 204,8 point, og en halv oprykning.


Et kæmpe stort tillykke til Lisa og Palla med det fine resultat…

Den 11. marts 2015

Sikker en dejlig træningsonsdag.


En gruppe på 7 hundefører, der gerne vil til kåring snarest muligt, er gået sammen om at træne op til kåringen. Tage Rud havde tilbudt os at gennemgå hele programmet og give os gode råd og point, således, at vi hver især ved, hvad der mangler og derfor skal trænes ekstra på.


Vi startede ved 10 tiden med øvelse 1 til 6. Derefter stod han figurant for os på en lille rundering.


Vita blev trukket lidt i apporteringen, linjeføringen, fri ved fod og halsgivning, men spring, afdækning og rundering var perfekt. Bid og spor blev ikke trænet i onsdags, men de plejer at sidde lige i skabet, så alt i alt fik hun over de påkrævede 95 point, men der er plads til forbedringer.


Tage lovede, at hvis vi viser fremskridt, så kommer han også de næste onsdage.  Et kæmpe stort tak til Tage Rud for at tage sig tid til os. For kåringsholdet er der fællestræning igen på onsdag kl 10 i klubhuset og på søndag i skoven på bane 4.


Med venlig hilsen

Buller Hansen